Handelsbetingelser

Remy.dk handelsbetingelser


Handelsbetingelser1. Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres hos Remy gives videre til 3. part. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysningerne eller bruger dem i anden interesse end for at kunne håndtere din bestilling eller ordre hos os.

Jf. Persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger.

2. Bestilling og afbestilling
Bestilling skal foregå på www.remy.dk som drives af Remy CVR: DK25006984 og evt. afbestilling skal foregå på mail via vores kontaktform. Hvis du har downloadet dit produkt eller brugt din licens, refunderes der ikke. For programmer med licens kan man godt få refundering selv om man har downloaded programmet, så længe man ikke har brugt sin licens. Bestillingen eller afbestillingen er effektueret, når der kommer en bekræftende mail fra os. Der opkræves et gebyr for afbestilling på 125,- kr. + moms.

3. Priser
Priserne er oplyst på www.remy.dk. Alle priser er danske kroner og er oplyst eksklusiv 25% moms.

4. Betaling
Betalingen foregår via en SSL-forbindelse og håndteres af PayPal, www.paypal.com. Det betyder at dine data er krypterede og ikke kan komme uvedkommende i hænde. Oplysningerne fra dit betalingskort kommer ikke Remy i hænde, men håndteres udelukkende af PayPal. Vi hæver det godkendte beløb på din konto, når vi sender din faktura, dette sker først når vi kan se du har downloadet programmet eller brugt din licens.

5. Fortrydelsesret
Evt. afbestilling skal foregå på mail via vores kontaktform, hvis programmet er downloadet eller licensen brugt, refunderes der ikke. For programmer med licens kan man godt få refundering selv om man har downloaded programmet, så længe man ikke har brugt sin licens. Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke kan betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder 14 dages fortrydelsesretten i det øjeblik kunden modtager produktet via E-mail eller download, eller benytter en licens.

6. Reklamation
Remy kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af Remy's programmer. Remy kan på ingen måde gøres ansvarlig for fejl i indberetninger til SKAT, som resultat ved brug af Remy's programmer. Det er til en hver tid brugerens eget ansvar at kontrollere om hans/hendes tal er korrekte og i overenstemmelse med tilhørende bilag m.m. Remy fraskriver sig alt ansvar, for hvordan programmet benyttes af brugeren, og enhver from for tab eller fejl som er skabt ved brugen af programmet. Der tages forbehold for ændringer i lovgivningen, det er brugerens ansvar at kontrollere at det købte program overholder lovgivningen.

7. Support
Der er ingen support omkring brugen af vores programmer. Der er ingen support for anvendelse af vores produkter på andre styresystemer end Windows. Der er support videoer som viser hvordan programmet bruges. Det er brugerens eget ansvar at sørge for at have den nødvendige hardwear og softwear til at afvikle programmet. Samt at have nok kendskab til computere og div. programmer, til at kunne udpakke en .zip fil, installere og køre programmet. Remy underviser ikke i selve brugen af computere, med mindre at du har købt denne ydelse. Eventuelle fejl i programmet skal dokumenteres med skærmbilleder, database og fejl tekst! Hvis der ikke er fejl på produktet, faktureres timeforbrug a 595,- kr. pr. time. Minimum ½ time.

8. Udvikling
Ved udvikling af speciale programmer ydes der ikke support på produktet og Remy påtager sig intet ansvar for brugen af programmet. Det overtages i den stand det har ved overlevering. Der laves dog fejl rettelser i programmet op til en måned efter overleveringen. Remy kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af programmet. Programmet anvendes på brugerens eget ansvar.

9. Betingelser
Når du handler hos Remy accepterer du som kunde samtidig vores samlede handelsbetingelser, samt at din ret til 14 dages fortrydelsesretten bortfalder ved ikke fysiske vare. Remy er ejere af koderne i programmet med mindre andet er skriftligt aftalt. Alt data og koder er beskyttet af data lovgivningen. Efter download er det kundens eget ansvar at opbevare deres digitale produkt. Downloads fra Remy.dk gælder kun i max. en måned.

Remy
CVR: DK25006984
Martine Christoffersens Vej 34
7000 Fredericia