Excel regnskabsprogram

Enkelt og simpelt excel regnskabsprogram

Køb excel regnskabsprogram


Excel regnskabsprogram Open Office regnskabsprogram

Du betaler kun 189,- kr + moms en gang!


Der er ingen årlige licencer eller gebyrer. Du ejer licens til programmet for altid!Betaling via bankoverførelser og MobilPay


Introduktionsvideo


Excel regnskabsprogram

Excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Excel regnskabsprogram


Et simpelt og enkelt regnskabsprogram der er det perfekte valg til de fleste. Med en pris på kun 189,- kr. + moms er det klart Danmarks billigste regnskabsprogram. Du betaler kun en gang, så har du det for evigt. Regnskabsprogrammet indeholder ikke VBA koder, så du kan benytte det til Open Office eller køre det på en MAC med MS Excel. Vi understøtter Excel 2007 og frem. Dette regnskabsprogram er designet til mindre personlige virksomheder og letter bogføringen meget.

Nyt design kun i EXCEL versionen!
Excel regnskab
Kassebeholdning

Kassebeholdning i excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Kassebeholdning


På fanebladet kassebeholdning kan du se et mere detaljeret billede af dit forbrug på de enkelte regnskabskontoer. Du kan se hver enkelt konto hver for sig eller se alle på engang. Da dette excel regnskabsprogram er beregnet til et år, så kan du se forbruget splittet ud på hver enkelt måned igennem dette år.

Kassebeholdningen giver dig ikke overblikket over de enkelt posteringer over måneden men en sum af disse. For mere information se vores video.
Momsregnskab

Momsregnskab i excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Momsregnskab


Excel regnskabsprogrammet har også indbygget et momsregnskab. Her kan du nemt og enkelt se hvad du skal ind rapportere på de enkelte kontoer hos SKAT. Vi har bygget siden så den ligner SKATS side, for at gøre det så enkelt så muligt. Momsregnskabet indeholder alle de nuværende moms typer som Importmoms og Erhvervelsesmoms.

Hvis din virksomhed handler med EU eller Udlandet skal du være sikker på at dit regnskabsprogram kan håndtere dette. Andre Excel regnskabsprogrammer på markedet har ikke dette! Så det er vigtigt at se sig om før du beslutter dig.
Regnskabskonti

Regnskabskonto i excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Regnskabskonti


Vi har valgt kun at understøtte et bestemt antal regnskabskontoer i vores regnskabsprogram. Der er plads til at tilføje flere regnskabskontoer i regnskabsprogrammet men ikke uendelige. Dette er lavet sådan fordi at regnskabsprogrammet skal køre hurtigt og kunne holde til data for et år.

Vi har delt regnskabskontoerne op i grupper for at gøre det lettere at give dig et professionelt opsat regnskab.

Du skal være opmærksom på at du ikke kan tilføje Aktiver/Passiver konti!
Professionelt regnskab

Regnskabs udskrift i excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Professionelt regnskab


Andre excel regnskabsprogrammer på markedet kan ikke give dig et professionelt opsat regnskab. Vi har gjort det muligt for dig at udskrive et rigtigt opstillet regnskab. Om der er korrekt afhænger stadig af brugeren. Hvis bogføringen ikke er korrekt så bliver regnskabet det heller ikke.

Vores excel og open office regnskabsprogram er låst men låst uden kode. Så det er muligt at oplåse programmet for selv at tilrette ting så det passer bedre til din egen virksomhed.

Se eksemple på PDF regnskab
Program information

Excel regnskabsprogram fra Remy.dk

Program information


Vores excel regnskabsprogram køre kun i Excel 2007 eller nyere versioner.


Der er begrænset antal regnskabskontoer til rådighed. Se vores videoer for mere information. Der er begrænset antal bogføringer pr. måned. (200 stk.) Dog er det muligt selv at udvide dette da vores ark ikke er låst.
Excel pakke spar 21%

Excel pakke spar 21% på excel regnskabsprogram og excel fakturaprogram

Excel pakke spar 21%


Få Excel regnskab regnskabsprogram og Excel fakturaprogram i en pakke med over 21% rabat.

Excel regnskabsprogram og fakturaprogram spar 21%
Open Office regnskabsprogram og fakturaprogram spar 21%